22 Ocak 2012 Pazar

slingo

slingo drop internet üzerinden aldığım ve severek kullandığım bir ürün. ilk olarak bebeğim1 aylıkken beraber dışarıya çıktık ve sonraki günlerde defalarca yürüyüşe çıktık.

Slingo nun kullanımı :
  1. Ürünün doğru şekilde katlanması:    Slingo DROP’u takmadan önce ürünün doğru şekilde ikiye katlanmış olması gerekiyor. Ürünün boyuna doğru katlanmış olması gerekiyor. Yani dikişli iki kenar paralel şekilde olmalı böyle başınızın üzerinden rahatça geçirebilirsiniz. (Resim 1)
  2. DROP'u takıyoruz: Bir elinizle Slingo DROP’u tutun. Dikişli kenarlar size dönük olmalı ve bebeğin ağırlığını taşıyacak olan orta yuvarlak dikiş ise aşağıda olmalı. Başınızın üzerinden ve bebeğin ağırlığını taşıyacak taraftaki kolunuzu geçirin. Böylece bir omuzdan çapraz kalçanıza doğru Slingo DROP takılmış olacak.
 Ürünün doğru yerleştirilmesi: Slingo DROP’a bebeği yerleştirmeden önce ürünün boynunuzda değil omzunuzda olduğundan emin olun. DROP mümkün olduğunca yukarıda ve sıkı bir şekilde olmalı. Orta dikiş, göbek deliğinizin hizzasında veya üstünde olmalıdır.




ilk 4  ay bu pozisyonda taşıdım mink eşeğimi. Saatlerce bıraksak uyurdu kucağımda.Yolda çevirip ah yavrum kolun mu kırıldı senin diyenleri mi ararsın o bebek orada boğulur dikkat et diyenleri mi. Bir de çocuğa ne yaptın öyle dört büklüm kemikleri batar onun diyenlere tek tek verilen cevaplara önceden düşünülüp hazır olunması gerekir.














4 aydan sonra bu pozisyonda dolaşıyoruz. Çevreye olan ilgisi artınca kapalı tutamıyorsunuz küçükleri. her gördüğüne gülücükler  atarak dil çıkararak keyif yapıyor canım oğlum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder